fel fredagsvana

Fredagar är till för att gå ut, vara med vänner och att njuta av ledigheten. Är det inte synd att man ska bli sjuk då, jag har varit sjuk i drygt en vecka men jag har varit igång i alla fall för att bara ligga hemma är inte riktigt min grej... Vilket var riktigt dumt faktiskt för nu har jag både solat och badat (i pool såklart) och det är ju inte det bästa man kan göra när man är sjuk direkt så idag fick jag vara hemma från skolan. Jag försov mig till halv 11 på grund av att jag var på studentskivor igår och det blev rätt sent så jag var trött. Sedan sjukskrev min snälla mor mig vilket jag är glad för. I skolan idag hade de tydligen bara städat och spelat litteratur- och mattespel! Förstår inte varför man inte bara kan få sommarlov direkt istället för de här sista onödiga veckorna i skolan!?
Skolplikt som de säger men ändå, styr om det istället!
Då skulle det synas många leénden på elevers läppar! 

Här är lite bilder från gårdagens sol&bad-eftermiddag hemma hos Mimmi,
stört fint hus appropå ingenting!




Ikväll i alla fall så har jag varit med min kompis Maria Fock, grannen min, så underbar person! Sprallig och alltid glad, helt fantastisk! Vi har sett filmen Temptation Island med Amanda Bynes. Filmen fick jag låna tidigare idag av Johanna som sa att den var jätterolig och bra så jag litade på henne. Visst, den var rolig lite här och var men ingen höjdare. Skaparna till filmen har bland annat producerat filmen Grease vilket förvånar mig väldigt mycket. Jag håller med Johanna om att den var rolig, det var många scener att skratta åt, ibland fattar man inte vad vissa skådespelare vill egentligen. Chris Carmack som är med i filmen och även i O.C. har jag aldrig riktigt förstått mig på men han får mig att skratta åt nästan varje rörelse...
 
 

Dagens mys-och-sjuk-outfit fick bli såhär;

 Brunt boxarlinne, H&M
Rosa tröja, Atlant (herrtröja)
Midjeshorts, Rocky
Vit bikini överdel, Panos Emporio

Vitt nagellack får dig att se brunare ut i och passar till alla olika tänkbara färger till i sommar!
Ett klart måste för mig!

image29image30image31

xoxo

armband

Hittade det här ursnygga armbandet på internet!
"Nicole-Richie-Style" eller något sånt hette armbandet och det stämmer ju faktiskt! jag tycker det är jättefint, fraktfritt också, hur bra kan det bli?! Hoppas det är fint i verkligheten också annars lär jag känna mig aningen lurad!


Svart/Guld Armband i Nicole Richie Stil



Tack Linus förresten för allt du gör för mig hela tiden! Du är så oerhört schysst!!!

xoxo

maj månad

Gjorde ett test som jag hittade på min kompis mimmi's blogg; http://mnyberg.blogg.se 
Behöll bara de jag kryssade i här i min blogg! Listan är så lång annars...

Maj månad har blivit så här än så länge:

[x] Du har fått nya kompisar
[x] Du har fått bra betyg i skolan
[x] Du har varit ledsen
[x] Du har varit glad
[x] Du har druckit alkohol
[x] Du har suttit vid datorn mer än du brukar
[x] Du har varit på fest
[x] Du har rökt
[x] Du har varit sjuk
[x] Någon har sagt att du är snygg
[x] Strulat med en främling

Det är alltid mycket roligare att göra massa andra, egentligen tråkigare, saker än att skriva på skolarbeten!

xoxo

Mobil

Ja, det är verkligen dags för mig att köpa en ny mobil. Mitt batteri på min nuvarande mobil är jättedåligt, så fort någon ringer på den efter att den har laddat en hel natt så slås mobilen bara av, tröttsamt! 

En riktigt häftig mobil tycker jag är Pradamobilen! Den är så snygg och verkar riktigt bra! Jag är däremot inte beredd på att lägga ut så mycket pengar och troligtvis inte mina föräldrar heller så det får nog bli någon annan favorit! Av en mobil kräver jag en hyfsat bra kamera och ett stort minne för många sms, låtar och bilder!
   Jag får se vad jag hittar helt enkelt! Är ingen mobilfantast egentligen men just nu är jag på humör att ha en snygg och bra mobil, ja framförallt en som funkar!  




xoxo

Noblesse

Kan inte plugga utan något att äta eller dricka så jag tog några Noblesse-bitar som vi hade hemma och ett glas mjölk! Känns jättesvenskt på något vis haha. Jag älskar alla dessa smaker och har en stor passion för choklad över huvud taget, Marabou gör godast! Älskar Lindth's mörka choklad också i olika smaker! Riktig njutning!

 
xoxo

bilder från dansshowen

Specialgrupp 3, klassisk balett.



image24

xoxo

youtube

Det är något med mig och att titta på youtube-klipp, finns så mycket kul!
Om du har tråkigt och skadeglädje titta på det här klippet;


http://youtube.com/watch?v=tjNre1yI668

Okej det är inte jättekul när de bryter nacken (?) men kolla i mitten då videon har gått i 2 min och 12 sek! Sedan framåt efter det, dans med coachen och drugs och grejer! Det finns så mycket konstigt roliga människor!  


Från filmen Situation Magnusson, "wienerschnitzel here I come!" Barnsligt roligt! Hittar den tyvärr inte just nu på youtube, har filmen hemma och jag har sett den en gång på youtube men nu hittar jag den inte och har inte riktigt tid att leta efter den!


Musik;

http://youtube.com/watch?v=yweinNywpOM&feature=bz302

American Boy- Estelle ft. Kanye West

Rolig musikvideo, BRA låt! Speciellt när Kanye West sjunger!




xoxo

Calvin Klein

Calvin Klein... Förutom att de har jättesnygga kläder och underkläder så älskar jag deras bilder! De har de snyggaste modellerna och de sexigaste och "dramatiska" bilderna! I like!

 

Även några hunkar...

 

Det här kan nog rädda en deppig dag!?

xoxo

4 behövliga ting.


FYRA FAVORITER
(ej i ordning).


1). 575222-23 Sololja! Ger starka tecken på att nu är det sommar! Den här finns att köpa i alla mataffärer! 

2). 575222-22 Spraybalsam!, används i blött hår före föning, håret blir helt fantastiskt! Finns att köpa på KICKS, väldigt billig får jag tillägga!


Varför öppnas inte Starbuck's Coffee i Sverige?! De har så många goda drycker, kakor, mackor, luncher m.m. och så ska man behöva sakna det! Jag tycker definitivt att det borde öppna. T.o.m. i Thailand fanns det Starbuck's. Sverige har ju ändå en hel del amerikanska cafén och butiker m.m. men inte Starbuck's. Jag längtar tills någon öppnar det även här i Sverige! 

   Den här muggen köpte jag i New York förra hösten och jag älskar den!
Den är helt perfekt när du är sådär trött på morgonkvisten! De har även muggar som man kan designa själv, riktigt roligt faktiskt, så påhittigt! Jag älskar att pyssla och fixa med saker! När det blir  bra åtminstone...  
3). 575222-21 Kaffemugg från Starbuck's Coffee!

4). 575222-20 i.d. bare mineral make-up!
Så fruktansvärt bra, täcker allt du vill dölja i ansiktet och innehåller även en solskyddsfaktor så du slipper få fula solfläckar. Med i.d. är det svårt att få kanter och fula fläckar! Bästa sminket (pudret) någonsin! Dock dyrt i Sverige. Men det är det helt klart värt tycker jag!
xoxo

vad vore ett liv utan vänner

Skoldagen började med att alla 9or samlades i gympasalen för träning av wienervals som vi ska inleda balen med som äger rum på slottet i näsbypark den 6e juni. Det var riktigt roligt faktiskt! Alla gjorde verkligen sitt bästa för att försöka lära sig! 
Efter dansen hade vi teknik ett tag och efter bara några få minuter tyckte våra lärare att vi fick gå hem så kl 11 åkte jag, mimmi och ida till täby centrum, köpte varsin wrap på Sandy's och satte oss i gräset vid fontänen i täby centrum. Mimmi hade med sig sina grymma högtalare och vi satt och lyssnade ungefär på de låtarna jag skrev upp igår på min måste-ha-på-iPoden-i-sommar-lista! Tack för det tjejer, det var jättehärligt! Efter några timmar var vi tvungna att åka hem igen, mimmi skulle träffa pojkvännen och jag och ida är tvungna att skriva en teknikrapport! Det är den jag ska börja skriva på snart och jag har inte lust, vill sitta ute i solen! Jag ska köpa mig en laptop har jag nu bestämt!   

Dagens outfit;

Vitt linne, H&M
Avklippta shorts, Miss Sixty
Genomskinliga strumpbyxor, Åhléns
Mörkblå tröja, Do Rose
Bikiniöverdel, Burberry


 

575222-18575222-17


575222-16


Onsdagskvällar kl 21 är det LOST! spännande... Så ikväll blir jag sittande i soffan framför tv:n med en kopp te i handen troligtvis! Kanske hittar mig någon liten chokladbit eller liknande också!

 

xoxo


Vaxholm

Imorse var det strålande sol och varmt, ja! Våra planer kunde fullföljas...
   Så efter skolan tog jag och fyra kompisar bussen till Vaxholm, finns inget mysigare ställe än det att gå runt på, äta glass, sola, fika, titta lite i klädbutikerna, spana in chokladbutiken m.m .! Det var riktigt härligt!
 
  
 

Ikväll har jag också hunnit med en joggingrunda i enstaspåret med mimmi, känner mig riktigt duktig! Blev 2,5an men vi har ju inte varit de flitigaste i springandet i år (i somras bestämde vi att springa två ggr i veckan i år och i höstas, jag tror att vi sammanlagt har sprungit två gånger per ett år snarare, om ens det? dåligt av oss). 
   Blev mest dans för vår del, tre gånger i veckan plus allt skolarbete, man hinner ju inte så mycket mer då. I alla fall så orkade vi inte springa mer än så långt, får även skylla på att vi båda är lite sjuka, egentligen för sjuka för att springa men vad gör man inte för en fin kropp i bikinin till i sommar?! bara ge gärnet hela tiden! Bra kämpat mimmi! Nästa vecka blir det jogging igen, det satsar vi på i alla fall! 

xoxo

Musik

Några måsten för min Ipod i sommar;

Signed, Sealed, Delivered, I'm Yours - Stevie Wonder (A! Finns inte bättre i min smak just nu!)

Scratch Warrior - A-Lusion (en låt som Adam skickade i fredags, riktigt bra, från mitt till slut är bäst)

In The Summetime - Mungo Jerry (hela låten är underbar, musikvideon vill man skratta åt)

Gyllenetider!!! (såklart! svensk sommar! skärgårdsklassat! ett klart måste)

You Can't Hurry Love - Phil Collins (gör mig riktigt glad)

Anima Libera - Emi (härlig och bara uppiggande mysig)

Man In The Mirror - Michael Jackson (perfekt för en varm sommarkväll med pojkvännen eller kompisar)

Håkan Hellström! (också ett måste, favoritlåt just nu är; ramlar)


Ge gärna tips på andra bra låtar, det finns så många fler sommarfavoriter, listan kommer uppdateras!

xoxo 

ledig dag

Idag var jag ledig, så skönt! finns knapp något bättre än att vara ledig på måndagar, då får man verkligen en hel helg full av njutning! Det är faktiskt vi alla värda! Folk tröttar ut varandra genom skola och jobb, så är det bara. Ge oss mer ledighet tack!
   Igårkväll kunde jag tack vare ledigheten vara ute sent på kvällen efter en mors dagsmiddag, mamma blev glad för min broderade sak förresten, som jag trodde! Efter middagen åkte jag hem till johanna, där var även hanna, sen gick vi ner till en klippa vid havet och träffade adam, philip och hicham. Efter en mysig kväll sov jag och hanna hos johanna! Idag har jag varit med johanna hela dagen, vi har skaffat oss en gemensam blogg faktiskt, www.bhonest.blogg.se, läs för modetips! Vi berättar där om vad som för oss är mode och vad vi gillar lite mindre!

Dagens outfit;
 
image15
Linne, Monki
Kofta, Hunky Dory
Kjol, Ralph Lauren
Genomskinliga strumpbyxor, Åhléns
Vita strumpor, Odd Molly

xoxo

bilder från fredagskvällen






xoxo

Helg

I fredags åkte jag hem til johanna och såg två avsnitt av gossip girl, min favoritserie. På kvällen var det tänkt att jag skulle ha tjejmiddag eftersom mina föräldrar var på landet men planerna ändrades snabbt och istället åt jag, ida, maria, mimmi och hanna på dellan sen drog vi vidare till en tjej som heter jessica, där var en kille som heter andreas också och bea och malin.. lite senare kom christian, lasse, malte och adam m.fl.! Det blev en riktigt rolig kväll med vattenpipa och vodka/martinishots! Togs många bilder, tyvärr inte på min kamera, lägger upp senare!
Idag har jag haft två dansuppvisningar på tibble teater, gick jättebra, balett! Där emellan låg jag och Mimmi och solade vid täby centrums fontän med jordgubbar och kladdkaka. Kort från dansshowen kommer jag också lägga upp så småningom! Ikväll har jag och maria fock sett på melodifestivalen tillsammans, tyckte Israel var riktigt bra men Europa tyckte inte som oss och lät Ryssland vinna istället, får väll säga grattis till de. Egentligen tycker jag inte ens att melodifestivalen är kul men det har blivit som en sorts tradition så jag måste se det, ikväll somnade jag framför tv:n. (Det beror lite på att jag är på väg att bli sjuk iof)
   Det irriterar mig att det är kallt nu när solen väl är framme! Ge mig sommar! Nu! 

xoxo   (Gossip Girl haha, é man seriefreak så é man! bara att tollerera)

Chace Crawford! finns ingen snyggare...

Happyness

Idag vaknade jag sent igen, men lyckades komma i tid, hade slöjd i TRE timmar, inte alls kul! gjorde en nattögonbindel och broderade en mors dag present där det står Bästa Mor, Jag älskar dig! Din Filippa. Jag är helt övertygad om att hon kommer bli glad på söndag! jag ska köpa en bukett blommor också!
På gympan körde vi lacross och fotboll, jag går i idrottsskola (dans en gång i veckan) och ändå är alla usla på alla andra sporter än sin egen vilket är oerhört kul att se! Måste lägga till att nästan hela klassen har mvg i gympa!

På engelskan jobbade vi med "Yearbook", alla jobbar två och två.. du ska beskriva den du är i grupp med, allt från hur hennes/hans hus ser ut till hur konstig hennes/hans syster är t.ex., riktigt kul faktiskt! hannas lillasyster fick bli "a pain in the ass" av johanna, vilket stämmer! haha, nejmen sen tog vi kort på hela klassen, närbilder, riktigt roligt... Så ska alla få varsin sida i boken. Får lägga upp en bild på den sen! Det roligaste är när jag öppnar den här boken om tio år och kommer ihåg alla! längtar redan nu!

Idag ska jag vara barnvakt igen, hämtar Lovisa kl 5 på hennes skola, sen åker vi till täby c, äter på donken vilket jag inte har gjort på evigeheter.. sen får hon följa med på mitt balett genrep och sen åker vi hem till henne och ser en film eller något annat mysigt! 


xoxo

En solig morgon i alla fall, det fina vädret é på väg igen hoppas jag!

Dagens outfit!

575222-7575222-2
- Klänning, Indiska
  Skärp, köpt i Paris
  Strumpbyxor, Åhléns
  Vit t-shirt, H&M
  Vit kofta, H&M

575222-8
- Till den outfiten passade min favoritparfym från Ralph Lauren (Romance) riktigt bra!

575222-5575222-3
 - Håruppsättning, vanlig snabb knut    - Halsband, doppresent, favorit!


575222-4575222-6
- Sen blev jag glad...        - och sträckte på armar och ben


Idag vaknade jag sent, försov mig, jag orkade inte stressa så jag tog en lugn morgon och kom bara 20 minuter försent till skolan, vi slutade halv 3. Kl 5 ska jag vara i täby centrums teaterlokal för att hämta Lovisa som jag är barnvakt åt, jättesöt tjej! sen ska vi hem till henne och äta spaghetti och köttfärssås, myskväll!

xoxo


ÄNTLIGEN!

Jag har nu äntligen skaffat mig en blogg som jag ska försöka göra så rolig som möjligt för alla att läsa!
Jag heter Filippa Jonsson, bor i Stockholms län och är 15 år, gratta mig på 16årsdagen gör du 23 oktober. Jag kommer skriva om saker jag gillar, t.ex. mode och musik, lägga upp dagens outfit, helgbilder m.m. Vi hörs! 

image25image28

xoxo

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0